RestaurangsystemTraditonellt systemTillbehör

Vårt utbud av PC kassasystem

EuCaSoft PC-kassa

EuCa-soft är ett av europas största restaurangsystem med bordsservering, det är ett snabbt, pålitligt och lättanvänt system i Windows-miljö och därför lätt att använda. Du kan använda bunker, kund- och betalkort. Det finns olika programmoduler tex. till den lilla restaurangen, nattklubbar med backoffice, golfrestauranger, badhus, gym, pizzerior och cafeér mm. Kassa består av en kassaenhet med touchskärm, kvittoskrivare samt kassalåda och köksskrivare. Skatteboxen ingår.

Priser från 39.000kr exkl moms.

Tryck för offert

ES Kassasystem

ES kassasystem är ett svenskt kassasystem perfekt för affären eller butiken. Det är lättarbetat och lättlärt system med inbyggt stöd för presentkort, kan både skanna och skriva ut streckkoder. Du har komplett backup till extern server om du kopplar in internet, och även exportera all statistik till flera olika format, som t.ex. Excel, CML och CSV. Kassan består av en kassaenhet med touchskärm, kvittoskrivare, kassalåda och skattebox. Som extra tillbehör finns bland annat skanner, våg, kontokortsterminal och köksskrivare.

Priser från 24.900kr

Tryck för offert

Trådlös handterminal
Orderman till EucaSoft

Hantera bordsbeställningar, köksbongar eller notautskrifter direkt vid bordet. Allt som görs på handterminalen hamnar direkt i EucaSoftkassan och tvärtom.

Tryck för offert